En İyi Driver Güncelleme Programı

 Bilgisayar format attığımızda ilk olarak driver yükleme ve güncelleme derdi bulunur. Windows 10'da kendi driverleri yüklüyor ancak tam güncelini yükleme şansı bulunmuyor. Bu yüzden fazla uğraşmadan driver güncelleme programı aramaya gireriz. Piyasada bir sürü driver güncelleme var ancak ücretsiz sürümleri kısıtlama yaparak para vermenizi istiyor. Vereceğim programda internet üzerinde kodlar dağıtılarak deneme sürümleri dağıtılmaktadır. Bunları araştırarak bulabilirsiniz.

İobit Driver Booster Programı


Driver Güncelleme Programı İobit Driver Booster 

İobit Driver Booster yüklemenizle birlikte bilgisayarınız üzerinde donanımları tek tek aratmaktadır. Yapılan arama sonucunda yüklü olmayan veya güncel olmayan programları bulmaktadır. Ayrıca oyuncu bilgisayarınız varsa oyun için gerekli programları kurmaktadır. Bu programlara örnek olarak Direct X, Visual C++ Redist, Physx gibi ek programları kurmanız halinde bilgisayarınıza yükleyecektir.

Eklenecek programları seçtikten sonra güncellenecek ve yüklenecek donanım aygıtları yapmanız halinde indirme işlemi sağlayarak tek tek kurma işlemini sağlayacaktır. Bittiğinde bilgisayarınızı normal bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

İobit Driver Booster programını internet üzerinden güncel sitesinden indirebilirsiniz. Sitemizde program tanıtımı yapılarak program inceleme sağlanmaktadır. Ayrıca Teknoloji blogundan yararlanarak diğer içeriklerimize de bakabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Driver güncelleme programıyla ilgili sorunuz varsa yazabilirsiniz. En kısa sürede geri dönüş sağlamaya çalışacağım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder