Eski Oyunlar Halen Oynanabilir Mi?

 Bu konumuzda eski oyunlardan bahsedeceğiz. Yeni oyunların çıkmasıyla birlikte oyunu sevdirmek daha zor oldu. Grafikli oyun yapmak artık yetmiyor. İçerisinde bulunduran yapısıyla birlikte oynanış, hikaye ve özgürlük verme hissiyatı dikkat edilerek en ufak bir şeyde ağır eleştirilere de maruz kalınabiliyor. Bu durumu kendi açımdan ilerleyerek yansıtacağım.

Eski Oyunlar Satın Alınır Mı?

Eski oyunlar satın alınabilir ancak önceden aldığınız oyunların olması daha iyi olacaktır. Bunu unutmayın ki eski oyunları oynadığınız zaman "Ben bu oyunu nasıl zamanında oynamışım?" diyebilirsiniz. Bu tür söylem göz alışkanlığı olduğundan dolayı olmaktadır. Gelişen grafik teknolojisinde oynadığınız zaman en üst olduğunda size daha farklı göründüğünden ve alışkanlık kazanıldığından dolayı grafiksel olarak soğuma yaşayabilirsiniz. 

Ancak oynadığınız oyunun hatırası çoksa oldukça eskileri anmak adına farklı geçecektir. Oynadığınız oyunda eğer çok küçük yaşta oynadıysanız daha fazla anlayacak hatta oyun içerisinde farklı deneyimlerde elde edebilirsiniz.  Bilgisayar üzerinde oynayacaksanız özellikle tavsiyem çözünürlük ayarlarını monitörünüze göre ayarlamak yerine 1024x 768 veya 1280x1024 ayarlamanız daha iyi olacaktır. Oyunlar eski olduğundan dolayı yeni sistem üzerinde daralma ve genişlemeler göz yormasına neden olabilir.

Gta Vice City Halen Oynanır mı?


Eski Oyunları Ne Zaman Satın Alınabilirsiniz?

Eski oyunları indirim zamanında satın almanız daha iyi olacaktır.  Bilgisayar oyunları Steam indirimleri takip ederek alabilirsiniz. Eski oyunlar ciddi olarak düşüş sağlanıyor. 1- 10 TL arasında oyun olmasıyla birlikte bütçeyi fazla zorlamıyor.


Yorumlar