Forum Tanıtımı Nasıl Yapılır

 Forum Tanıtım, Backlink işlemlerinden biri olarak yer almaktadır. OFF Page SEO teknikleri yerinde almaktadır. Forum çalışma üzerinde sitenizi tanıtım sağlayarak, arama motorları tarafından daha çok fark edilir. İstediğiniz gibi kelime üzerine siteniz genel yükselmesini sağlayabilirsiniz.

Güncel Forum Tanıtım Listesi

Seoiscisi.com olarak siteniz için forum tanıtımları ücretsiz bir şekilde paylaşılmıştır. Her paylaşılan forumun örnek linki ve kategorisi paylaşımı sağlanmıştır. Forum tanıtımı yapmak için foruma üye olup konu girişi yaparak içeriğinizi paylaşım sağlayabilirsiniz.

Forum Tanıtımları Nasıl Yapılır?

Forum Tanıtımları, forum içerisinde “Site Tanıtımları”, “Yeni Siteler” ve “Web Site Tanıtımları” gibi kategorilerde içerik açılarak işlem yapılmaktadır. Bu işlem forum kurallarına uyularak yapılması gerekmektedir.

Forum Tanıtım


Forum Tanıtımları Yararı Bulunuyor mu?

Forum tanıtımları, içerisinde seçeceğiniz siteye göre değişiklik göstermektedir. Zaman içerisinde bazı botları kullanan kişiler siteye spam konu açarak site otoritesini düşürmektedir. Bu durum yarar vermek yerine zarar verebilir.

Forum Tanıtımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • ·       Forum İçerisinde Link Paylaşılması: Forumlar içerisinde site tanıtım için kategori olması gerekmektedir. Aksi taktirde sitenin yöneticisi tarafından silinme ihtimali yer almaktadır. Bu tür forumlara dikkat ederek forum seçimi yapılması gerekmektedir.
  • ·       Forum Linklerinin Açık Olması: Bazı forumlar içerisinde kategori bulunmasına rağmen ziyaretçilere dış link gözükmemektedir. Link yazan yerde “Bu linki görebilmek için üye olun veya giriş yapın” yazması yüzünden herhangi bir backlink kazanımı sağlayamazsınız. Sadece forum içerisinde konu içerisine girip de sizin sitenize giriş yaparsa yararı olmaktadır. Ancak bu durum oldukça az bir durum olarak yer almaktadır.
  • ·       SSL Sertikafası Güvenilirlik: SSL Sertifikası Google açısından sıralama büyük önem arz etmektedir. Https:// linkine sahip olmayan siteler düşürüldüğünden dolayı dikkat edilmesi gerekmektedir.

 

Yorumlar